gülçinkolik_admin Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Bebeğe İsim Bulmak İçin Ptsi Kas. 03, 2008 9:16 pm | |
| + çocuğun adını anıl koyalım necati? - ne o öyle anırrr der gibi +buldum..o zmn yamaç koyalım? - ben de bişi buldun sandım ne o öyle topaç gibi! +... + o zmn saraç koyalım? - tabi millet de dalga geçsin "saraaççç, gel de kolamı bi aççç" diye + ya o zmn mert koyalım. hem daha bilindik isim - tabi "mertttt, gel de bizi kerttt" desinler. çocuğumun geleceğiyle oynayamam cevriye +allah belanı versin necati
+bulduuuum -noluyoo yaa gece yarısı +kedi oğlan doğuruyo - banane +şaka diyomdi çocuğun ismini öner koyalım yada ömer ossun -lan beni delimi etçen garııııııııı laaan biz 12 senedir çocuk yapmaya çalışıyoz
+ adı güzel olsun - evet güzel bişey olsun + hayır ya güzel olsun yani - ee tamam güzel olsun diyorum ben de + tamam güzel olsun o zaman - ismimi güzel olsun yoksa ismimi güzel olsun + anlamadım - yok bişey fatma olsun mu + olsun - tamam | |
|
iremcn Adminstrator
Mesaj Sayısı : 666 Yaş : 27 Nerden : cemrenin kalbinden Ruh Hali : İlgi Alanları : Bilgisayar oynamak Takım : Siteyi Nerden Buldun? : yetkinforum yardımlaşma sitesinden Rep : Kayıt tarihi : 22/11/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Bebeğe İsim Bulmak İçin Ptsi Ara. 08, 2008 5:56 pm | |
| | |
|