iremcn Adminstrator
Mesaj Sayısı : 666 Yaş : 27 Nerden : cemrenin kalbinden Ruh Hali : İlgi Alanları : Bilgisayar oynamak Takım : Siteyi Nerden Buldun? : yetkinforum yardımlaşma sitesinden Rep : Kayıt tarihi : 22/11/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Azrail Geldiğinde Ünlülerin Vereceği Cevaplar.... Cuma Ara. 19, 2008 11:09 pm | |
| Azrail geldiğinde ünlülerin verceği cevaplar
Süleyman DEMIREL : Daha siyasete doyamadım valla ,Azrail Bey bi beş sene daha ellemeseniz bana (Yil:2020 Yas:135)
Tansu ÇILLER : Simdi ben sizinle geleyim gelmesinede.Amerikadaki mallarımı transfer etmenin hiç imkanı yok mu ? %30'unu size bıraksam
Ajda PEKKAN : Ne demek bünyeniz narkozu kaldırmaz doktor bey ? Siz işinizi yapın lütfen dediğim gibi alnımı biraz daha gerelim kırışmış yine (Yas:120)
Mahsun KIRMIZIGÜL : Yıgılmadıııııııım Ayagtayııııııııımmm
Reha MUHTAR : Şimdi siz benim canımı alırken benim burda olmam gerekiyormu gerekmiyormu onu söleyin lütfen
Mustafa TOPALOGLU : Öteki dünyaya giderken bide satürn'deki aileme uğrasak bi yorgunluk çayı felan içerdik
Sadettin TEKSOY : Ben Sadettiiiin TEKSOOOOY simdi sizlere budistlerin sihirli kılıcını göstericem gördüğünüz gibi çeligi kesen bu kılıcı kalbinize sapliyolar bişi olmuyo evet deniyorum şimdi
Bülent ERSOY : Ayol sen ne kadar güçlüsün böle.Ablan kurban olur sana
Cüneyt ARKIN : Breee gafil benki Malkoçoğlu tek başıma ordular dağıttım sen tek başına mı alıcan canımı Yieeeeeeeeyyyyyyyyttttt
Nadide SULTAN : Konyalısın dimi ? | |
|