gülçinkolik_admin Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: 2008 OKS Soruları Çok Komik Cuma Ocak 16, 2009 6:08 pm | |
| -uyurken ne yaparsınız? a-büyük 1 gaz kaçağı olur b-valla hiç bilmiyorum c-horlarım d-umrumda değil
-hiç kazak ördünüzmü? a-tabiki ördüm b-ninemiyim ki öriyim c-bilmiyorum d-ne?
-aşağıdaki şıklardan en şıkkı hangisidir? a-tabiki ben b-biraz küflendim ama yinede iyiyim c-a şıkkı olabilir d-bilmiyorum
-en sevdiğiniz sporr? a-spor? b-komşunun bahçesindeki çiçekleri yolmak c-umrumda değil d-camları kırmak
-1 krş kazansanız ne yaparsınız* a-çığlık atarım b-çok sevinirim c-umursamam d-umrumda değil
-aşağıdakilerden hangisi tuhaf kaçıyor? a-fadik zümer(her kimse) b-mike pinsettinin gülmesi(asla gülmeyi beceremez) c-ne? d-hiçbiri
-en sevdiğiniz grup? a-grup hepsi b-grup 1 şişe süt c-grup yeşilimden bir parça yeşelmez d-grup ne yaparsan yap ama yinede kendin yap!!
-şu anda sınav nasıl geçiyor?
-öğretmeninizden herşeye rağmen memnun musunuz? a-hayır b-hayır c-hayır d-hayır
-yarsaçların lüle lüle yar benziyor beyaz güle ne anlama geliyor? a-saçları beyaz güle benziyomuş b-bilmiyorum c-doğru şık a olabilir d-saçları lüle lüleymiş
-annenizin yaptığı yemekleri beğeniyormusunuz? a-çok kötü kokan bir köfteyi asla sevmem(hep güzel kokmayan bi köfte yaparda b-asla c-hiçbir zaman beğenmem d-hayırrrrr
-şu anda sınavınız nasıl geçiyor? a-berbat b-berbat c-berbat d-berbat
-burası muştur yolu yokuştur daki yokuş nasıldır? a-hiçbi fikrim yok b-bildiğin yokuş işte c-efendim? d-çok yüksek ve eğridir
-bugünlerde size göre hayat nasıl(lütfen cevaplayınız) a-çok berbat b-inanılmaz kötü c-bu sınav olmasaydı daha iyi olucaktı d-hiç bi fikrim yok
-2 + 2 = ? (çok zor bi soru ama inşallah çözersiniz) a-4 b-bilmiyorum c-78 d-2+2=5 | |
|
iremcn Adminstrator
Mesaj Sayısı : 666 Yaş : 27 Nerden : cemrenin kalbinden Ruh Hali : İlgi Alanları : Bilgisayar oynamak Takım : Siteyi Nerden Buldun? : yetkinforum yardımlaşma sitesinden Rep : Kayıt tarihi : 22/11/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: 2008 OKS Soruları Çok Komik C.tesi Ocak 17, 2009 5:30 pm | |
| | |
|