gülçinkolik_admin Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: İyisin (Şaka) Perş. Tem. 31, 2008 2:04 pm | |
| Şarkı söylerim beğenmezsin, konuşurum dinlemezsin Şakalarıma gülmezsin İşin aslı sevgilim Sen bana fazla iyisin
Yemeklerimden yemezsin arkadaşlarımı sevmezsin Saçlarımı beğenmezsin İşin aslı sevgilim Sen bana fazla iyisin
Ben hiç mükemmel değilim, belki de sıradan biriyim İşin aslı sevgilim sen bana fazla iyisin
Çok gülerim kızarsın Ağlayınca kaçarsın Güzel bile bulmazsın Sen bana fazla iyisin fazla
Ben hiç mükemmel değilim, belki de sıradan biriyim İşin aslı sevgilim sen bana fazla iyisin
Tanrım yine aynı hesap Senden iyisini vermedi kader Dünya yalan senle birlikte Bedenin burda ruhun nerde Harika yazar harika söylerim Gülmeyi severim ağlamayı da bilirim İşin aslı sevgilim ben sana fazla gelirim
Böyle olunca kapı arkanda Hadi ordan be beni kızdırma Hoşsun ama boşsun be yavrum İşin aslı şu sevgilim, istersem çeker giderim Sen bana fazla iyisin fazla | |
|
iremcn Adminstrator
Mesaj Sayısı : 666 Yaş : 27 Nerden : cemrenin kalbinden Ruh Hali : İlgi Alanları : Bilgisayar oynamak Takım : Siteyi Nerden Buldun? : yetkinforum yardımlaşma sitesinden Rep : Kayıt tarihi : 22/11/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: İyisin (Şaka) Cuma Ara. 12, 2008 12:25 pm | |
| keşke ezberleyebisem | |
|
Gülçin_ece Yepyeni Şeker Üyemiz
Mesaj Sayısı : 35 Nerden : ---Kocaeli-- Ruh Hali : İlgi Alanları : Bu ÜyE İlGi AlaNlARıNı YAzmAmIŞ!.. Siteyi Nerden Buldun? : ------- Rep : Kayıt tarihi : 08/01/09
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: İyisin (Şaka) Perş. Ocak 08, 2009 7:22 pm | |
| | |
|
gülçinkolik_admin Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: İyisin (Şaka) Perş. Tem. 02, 2009 6:42 pm | |
| | |
|