gülçinkolik_admin Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Forumdan Ayrılışlar Paz Mayıs 31, 2009 3:02 pm | |
| Admin: Forumundan ayrılıyorum. Taksidi ödeyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız
Moderatör: Günlerdir deli gibi paylaştım.Deli gibi uploadlar yaptım.sizde çok yorum yazdınız.Valla ben bu kaliteli yorumları haketmiyorum.Harakiri yapıcam.Hadi bay ...
Yeni Üye: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim
Alıngan: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek. O yüzden yazayım dedim, ben diyorum, gidiyorum .. Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?
Muhalif doğacı: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar .. Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaçlar kesilerek "forum oyunları" bölümü açıldı. Adminleri şiddetle kınıyorum .. Kın kın kın..
Duygusal: ben bennn ………………….daha fazla konuşamayacağım böööö Bh
Dolmuş şoförü: Duyduğuma göre forumda 2 tane taksi şöförü olan üye varmış. Onların olduğu yerde ben bir dakka durmam. Onlar gidene kadar yokum ben arkadaşlar.
Deli: Ben deliyim deli. M*a*n*y*a*ğ*ı*m ben. O yüzden ayrılıyorum forumdan. Neden demeyin, ben de bilmiyorum. Deliyik dedik ya allah allah niye soruyorsunuz. Bak şimdi de ayrılmıyorum. Piskolojik m*a*n*y*a*ğ*ı*m ben. Ne yaptığım belli değil .. Deli, efendim .. Ehuehue, kendi kendime de konuşuyom .. Deliyim, yaparım ..
Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyor. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım .. Akmerkez beni bekler .. Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım ..
Sülük:Valla 10 defa banlandım gene geldim.Hehehehehe.Neyse ben gidiyorum desemde inanmayın.Sülüğüm ben...Bu başlığı banlanıyım diye açtım.Bu nikten sıkıldım çünkü hihihihihi....
Alıntıdır... | |
|