gülçinkolik_admin Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Sürekli Titreşim Göndermek C.tesi Haz. 06, 2009 8:12 pm | |
| Artık istediğiniz kadar titreşim gönderebilirisiniz. Sayısını siz belirliyorsunuz.
1-Msn 7 veya üstü bir programa sahip olmalısınız.
2-Messenger Plus! Live programını yükleyin... 3-Aşağıdaki script'i sürekli kalacağı, güvenli bir yere kaydedin. Çift tıklayarak çalıştırın.
4-Birine mesaj göndermek için açtığımız pencerede (8. buton) script butonuna tıklayınca gelen menüde "NudlesToolsScript" yazısı üzerine gelin. "Enable" yazısına tıklayın. İşlem tamamdır. "disable" yazısı varsa öylece bırakın...
5-Artık istediğiniz kadar titreşim gönderebilirsiniz...
Mesaj yazdığınız satıra yukarıdaki yazıyı yazınca 10 titreşim gönderirsiniz. Sayıyı arttırabilirsiniz...
6-Kısayol atamak için şunları yapın..
5. butona (messenger plus live yazan buton) tıklayarak gelen menüde "hazır metinler" sonra da "yapılandır" bölüne girin.
Ortada yazan ekle butonuna tıklayın. Bir "hızlı gönderme kısayolu" seçin. "ileti"ler kısmına /sendnudge 10 yazın. Tamama tıklayın.
Artık kısayol kısmında ne seçmişseniz mesaj yazma kısmı açıkken bu tuşlara tıkladığınızda karşınızdaki 10 kere titreyecektir | |
|
iremcn Adminstrator
Mesaj Sayısı : 666 Yaş : 27 Nerden : cemrenin kalbinden Ruh Hali : İlgi Alanları : Bilgisayar oynamak Takım : Siteyi Nerden Buldun? : yetkinforum yardımlaşma sitesinden Rep : Kayıt tarihi : 22/11/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Sürekli Titreşim Göndermek Çarş. Eyl. 02, 2009 11:51 am | |
| | |
|
gülçinkolik_admin Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Sürekli Titreşim Göndermek Çarş. Eyl. 02, 2009 12:02 pm | |
| evet benim sinirimi bozuyordu =) | |
|