gülçinkolik_admin Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Şimdi de Grup Sürpriz Perş. Ağus. 27, 2009 12:50 pm | |
| arkadaşlar belki bileniniz vardır...bu aralar internette adı geçen Grup SÜrpriz baya ilgi tutucak gibi. grubun diğer adı Grup G.A.B. şimdi size fan sitesinden bi yazı veriyim mrb arkadaşlar.be çokk koyuuu grup sürpriz hayranıyım.bide şu olayda yanlış anlaşılma var...hatırlarsanız grup sürprizin son klibi COŞ daki sözlerde hey hey sen sen sende g.a.b.'ı dinle diyolardı. olay şusende bizi yani gizem aslı büşrayı dinle diyolar.ee uzun uzun söylüceklerine g.a.b. diyolar.yani grubun adı g.a.b. değil.tamam g.a.b. diye de geçiyo ama asıl adı grup sürpriz. ilk albümlerinde g.a.b. dediler sonra GİZEM gruptan ayrıldı. AB'ler yani okunuşuyla eybiiler oldu.ama GİZEM dönme kararı alınca grubun adı da değişmek zorunda kaldı.grubun adı fişneli turta oldu.hatta albüm kapağındaki yazıyı aldım resimden:)YAZI AYNEN BÖYLEYDİ ALBÜMDE....! işte sonra 3.albümlerinde grubun adı değişti grup sürpriz oldu.kısacası kızlar kendilerine gab diyo.yani örnek veriyim...meselaCOŞ şarkısındaki gibihey hey sen sen sende bizi dinle veyahey hey sen sen sende gizem aslı büşrayı dinle demiyolardahey hey sen sen sende g.a.b.'ı dinle diyolar:) İŞTEEE BELKİ BİRAZ KARIŞIK GELEBİLİR AMA SONUÇ GÜZEL:DBEN ONLARI ÇOOOK SEWİYORUM YAAAAAA.........!!!!!! demiş....internette fotolarını bulmak pek mümkün değil.internette şuan sadece çocukluk resimleri var.o resimlerdede çok küçükler.grup 3-4 senedir var ama kendilerini medyaya tanımamışlar.şuanki resimleri baya var ama bunları internette bulmak çok zormuş.ama büyük bi kitle onları gördü.bir kerede konser verdiler.sık sık imza günleri oluyo.facebook,yonja,netlog,hi5,MSN falan herşeyleri varmış.hatta kendi isimleriyle.grubu google'ye grup sürpriz yazdığınızda çıkmıyor.grup G.A.B. yazınca çıkıyor.yanlız internetteki şarkıların tamamı değilmiş.şarkıların hepsi yokmuş yani.3 tane albüm çıkardılar bunlar 1-nayır nolamaz 2-kumsaldaki aşk 3-sürpriz arkadaşlar bu grup HEPSİ grubuyla tanışıyor.ve onlar ta bi grup hepsi hayranı...sadece gruptan 2 üyenin hepsiden kimi sevdiğini biliyorum 1-büşra=yasemin 2-gizem=eren 3-aslı=gülçin grup rengi turuncu & kırmızı büşra=lila gizem=BİLMİYORUM! aslı:sarı | |
|
iremcn Adminstrator
Mesaj Sayısı : 666 Yaş : 27 Nerden : cemrenin kalbinden Ruh Hali : İlgi Alanları : Bilgisayar oynamak Takım : Siteyi Nerden Buldun? : yetkinforum yardımlaşma sitesinden Rep : Kayıt tarihi : 22/11/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Şimdi de Grup Sürpriz Perş. Ağus. 27, 2009 2:56 pm | |
| | |
|
gülçinkolik_admin Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Şimdi de Grup Sürpriz Perş. Ağus. 27, 2009 3:25 pm | |
| | |
|