gülçinkolik_admin Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: That's called Karma Baby! Perş. Ağus. 27, 2009 12:52 pm | |
| üyelerinden gülçin'in ayılmasıyla bu şahane projede sona yaklaşıldığının sinyalleri gelmeye başladı.BKM'den Selma Semiz,HEPSİ GRUBUNUN konserlerinden sosyolojik bir olay olarak bahsederdi.Yüzlerce çocuğun bir ayin gibi tüm şarkıları kro halinde söylemesi,Selma gibi Türkiye'nin ve dünyanın en büyük isimlerinin konserlerine tanık olan biri için bile şaşırtıcıydı.Ama şimdi Gülçin'in ayrılması gruba çok ağır bir darbe oldu. NİSAN da Bostancı Gösteri Merkezindeki Konser Fotoğrafları kötüydü.Hepsi grubunun yaşamadığı bir hezimetti.Gruptan alacakları yüzünden ayrılan GÜLÇİN ERGÜL'ün Facebook'taki profiline attığı başlık ise gayet manidardı:''THAT'S KARMA BABY''(İŞTE BU KARMA BEBEK)Ama haklı bile olsa arkadaşlarının felaketine böyle bir başlık atması bana çok sıcak gelmedi. | |
|
iremcn Adminstrator
Mesaj Sayısı : 666 Yaş : 27 Nerden : cemrenin kalbinden Ruh Hali : İlgi Alanları : Bilgisayar oynamak Takım : Siteyi Nerden Buldun? : yetkinforum yardımlaşma sitesinden Rep : Kayıt tarihi : 22/11/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: That's called Karma Baby! Perş. Ağus. 27, 2009 2:54 pm | |
| | |
|
gülçinkolik_admin Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: That's called Karma Baby! Perş. Ağus. 27, 2009 3:23 pm | |
| | |
|