gülçinkolik_admin Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Hepsi'nin Yeni Single Parçası Sır Cuma Ağus. 28, 2009 11:23 am | |
| Kaç defa sordun cevap verdim Sana karşı hiçbirşey yok içimde Merak ettim kusursuz musun? Seni sevmeye mecbur muyum? Peki öyleyse baktığında bana niye titriyorum Başka bir kızla gördüğüm anda niye kıskanıyorum Sana bir sır vereyim ? ~ Şaşırma! Aslında seviyorum bende seni Ama hep korkularım vardı Bitmez sorularım vardı Söylüyorum bende şimdi bende şimdi ~ Sana bir sır vereyim mi? Şaşırma! Aslında seviyorum bende seni Ama hep korkularım vardı Bitmez sorularım vardı Söylüyorum bende şimdi Seviyorum seni | |
|
iremcn Adminstrator
Mesaj Sayısı : 666 Yaş : 27 Nerden : cemrenin kalbinden Ruh Hali : İlgi Alanları : Bilgisayar oynamak Takım : Siteyi Nerden Buldun? : yetkinforum yardımlaşma sitesinden Rep : Kayıt tarihi : 22/11/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Hepsi'nin Yeni Single Parçası Sır Perş. Eyl. 03, 2009 12:34 pm | |
| | |
|
gülçinkolik_admin Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Hepsi'nin Yeni Single Parçası Sır Perş. Eyl. 03, 2009 9:24 pm | |
| | |
|