gülçinkolik_admin Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Sır'da Büyük Hata Çarş. Eyl. 09, 2009 9:03 pm | |
| Arkadaslar geçen gün nette gezerken sırrın sarkı sözlerini vermişlerdi.Fakat okuduğumda çok kötü bişiy vardı,buyrun: Dört defa sordun cevap verdim Sana karşı hiçbirşey yok içinmde Merak ettim huzursuz musun Seni sevmeye mecburmuyum Peki öyleyse baktıgında bana Niye titriyorum naa na na Başka bir kızla gördüğüm anda Niye kıskanıyoırum Sana bir sır vereyim şaşırma Aslında seviyorum bende seni Ama hep korkuların vardı Bitmez soruların vardı FARKETTİYSENİZ SÖZLER HATALI | |
|
iremcn Adminstrator
Mesaj Sayısı : 666 Yaş : 27 Nerden : cemrenin kalbinden Ruh Hali : İlgi Alanları : Bilgisayar oynamak Takım : Siteyi Nerden Buldun? : yetkinforum yardımlaşma sitesinden Rep : Kayıt tarihi : 22/11/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Sır'da Büyük Hata Perş. Eyl. 10, 2009 3:31 pm | |
| | |
|
gülçinkolik_admin Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Sır'da Büyük Hata Perş. Eyl. 10, 2009 11:16 pm | |
| | |
|