Grup Hepsi Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup Hepsi Fan Club

AnasayfaAnasayfa  Grup HepsiGrup Hepsi  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

ZEHİRLİ ÖRÜMCEK ISRMASINDA İLK YARDIM

YazarMesaj
gülçinkolik_admin
Aktif Üye
Aktif Üye
gülçinkolik_admin

Kadın
Ruh Hali : ZEHİRLİ ÖRÜMCEK ISRMASINDA İLK YARDIM Eglenc10
İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey...
Takım : ZEHİRLİ ÖRÜMCEK ISRMASINDA İLK YARDIM D1e2ee3fede4072d5e25570324a07802
Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!....
Rep :
ZEHİRLİ ÖRÜMCEK ISRMASINDA İLK YARDIM Left_bar_bleue999 / 999999 / 999ZEHİRLİ ÖRÜMCEK ISRMASINDA İLK YARDIM Right_bar_bleue

Kişi sayfası
Özell:

ZEHİRLİ ÖRÜMCEK ISRMASINDA İLK YARDIM Empty
MesajKonu: ZEHİRLİ ÖRÜMCEK ISRMASINDA İLK YARDIM   ZEHİRLİ ÖRÜMCEK ISRMASINDA İLK YARDIM EmptyPerş. Kas. 12, 2009 11:53 am

ZEHİRLİ ÖRÜMCEK ISRMASINDA İLK YARDIM:
Grup Hepsi Fan Club - Zehirli Örümcek Isırmasında İlk Yardım
Örümceğin sokmasıyla birlikte önce lokal sonra yaygın çok şiddetli ağrı başlar. Göz bebeğinde küçülme ; miyoziz vardır. Morarma ve sıkıntılı solunum nabızda 40’a kadar düşme kan basıncında yükselme görülür. Bulantı kusma terleme ağır vakalarda konvülziyonlar da bulgular arasındadır. Örümcek zehirini gıdalara da bırakır ve bunlar yenilirse zehirler.
Örümceğin soktuğu yere amonyaklı su permanganat karbonat eriyiği sirke gibi antiseptik özellikteki sıvılardan biri sürülür. Analjezik verilir. Örümcek anti serumu uygulanır.
https://hepsigrubufan.forummotion.com

ZEHİRLİ ÖRÜMCEK ISRMASINDA İLK YARDIM
1 sayfadaki 1 sayfası