gülçinkolik_admin Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Cemre'nin Balık Korkusu Ptsi Kas. 16, 2009 11:15 pm | |
| Birgün ailesiyde çeşme'ye pikniğe ve gezintiye çıkmışlar.Cemre ile babası balık tutmaya karar vermişler.Cemre'nin babası ekmeği takıp oltayı fırlatmış.15 dakida sonra bir balık oltasına takılmış.Babası hemen çekmiş.Cemre'ye hadi kızım sen kançayı çıkar ağzından demiş.Cemrede balığın kançasını çıkartırken balık hem Cemre'nin elini ısırmış hemde çantadan kurtulup denize atlamış. Cemre'de o günden beri balık ellememiş.. Balık alırken hiç bakmazmış bile. | |
|
iremcn Adminstrator
Mesaj Sayısı : 666 Yaş : 27 Nerden : cemrenin kalbinden Ruh Hali : İlgi Alanları : Bilgisayar oynamak Takım : Siteyi Nerden Buldun? : yetkinforum yardımlaşma sitesinden Rep : Kayıt tarihi : 22/11/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Cemre'nin Balık Korkusu Çarş. Kas. 18, 2009 5:59 pm | |
| | |
|
gülçinkolik_admin Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Cemre'nin Balık Korkusu Çarş. Kas. 18, 2009 9:34 pm | |
| il başta pek inandırıcı gelmedi ama ekleyeyim birşey kaybetmem dedim.. | |
|