gülçinkolik_admin Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: 2012 Filmi.. Perş. Kas. 19, 2009 11:05 pm | |
| Büyük bütçeli felaket filmlerinin değişmez yönetmeni Roland Emmerich yine benzer bir yapımla karşımızda. Bazı teorisyenlere göre 21 Aralık 2012 tarihinde dünyanın sonunun geleceğini öngören Maya medeniyetinin bu öngörüsünün doğru çıktığı bir geleceğin anlatıldığı 2012 adlı filmde insanların hayatta kalma mücadelelerine tanık oluyoruz. Filmin kadrosu oldukça sağlam: John Cusack , Thandie Newton , Woody Harrelson , Amanda Peet , Danny Glover , Oliver Platt ve Chiwetel Ejiofor ilk göze çarpan isimler.
Arkadaşlar yakında böyle bir film vizyona girecek gaLiba filmdeki her şey gerçek olacakmışCuma günü ölecekmişiz haberlerde duydum Ya nasıl bi şey bu ya Mayalılar bizi uyarmış bi zamanlar of of 2012 kinin cuma gününde hayata veda edecekmişiz.Gerçek olamaz... | |
|
iremcn Adminstrator
Mesaj Sayısı : 666 Yaş : 27 Nerden : cemrenin kalbinden Ruh Hali : İlgi Alanları : Bilgisayar oynamak Takım : Siteyi Nerden Buldun? : yetkinforum yardımlaşma sitesinden Rep : Kayıt tarihi : 22/11/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: 2012 Filmi.. Cuma Kas. 20, 2009 7:28 pm | |
| sağol cnm izlemeyi düşünüyorum | |
|