Grup Hepsi Fan Club
|
|
| NEW MOON...... | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
DiyaRisten* Üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden : Kristen ın kalbinden <3 Ruh Hali : İlgi Alanları : Bu ÜyE İlGi AlaNlARıNı YAzmAmIŞ!.. Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Google da en iyi siteleri ararken Rep : Kayıt tarihi : 05/11/09
| Konu: NEW MOON...... Cuma Kas. 20, 2009 6:24 pm | |
| Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay Yön: Chris Weitz Oyn: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene Tür: Dram, Korku, Macera, Romantik
Bella'nın yaşadığı vampir saldırısından sonra, doğum gününü kutlamaya Edward ve ailesinin evine gider. Fakat hediye paketi kağıdı Bella'nın parmağını kesince damlayan kan yeni vejeteryan olmuş Jasper'ın kendini engelleyememesine sebep olur. Bunun sonucunda Cullen ailesi Bella ve Edward'ın iyiliği için Forks'tan ayrılırlar.Kalbi kırılan Bella, hayatı umursamaya başlar. Bu esnada Jacob Black'le de yakınlaşıyordur. | |
| | | gülçinkolik_admin Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: NEW MOON...... C.tesi Kas. 21, 2009 9:13 pm | |
| ben Pazar günü gideceğim New Moon'a.. | |
| | | DiyaRisten* Üye
Mesaj Sayısı : 178 Nerden : Kristen ın kalbinden <3 Ruh Hali : İlgi Alanları : Bu ÜyE İlGi AlaNlARıNı YAzmAmIŞ!.. Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Google da en iyi siteleri ararken Rep : Kayıt tarihi : 05/11/09
| Konu: Geri: NEW MOON...... Ptsi Kas. 23, 2009 4:37 pm | |
| ben gittim offf bölyle bişi olmaz ya süper ötesiydiiiiiiii | |
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: NEW MOON...... Ptsi Kas. 23, 2009 9:16 pm | |
| evet Alice'nin geleceği gördüğü bölüm süperdi Edward koşuyor falan ... .D | |
| | | DiyaRisten* Üye
| Konu: Geri: NEW MOON...... Salı Kas. 24, 2009 5:41 pm | |
| evet türk filmi gibiydi :D | |
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: NEW MOON...... Salı Kas. 24, 2009 6:30 pm | |
| o sahnede zaten bütün salon koptu bir tane boş koltuk yoktu... | |
| | | DiyaRisten* Üye
| Konu: Geri: NEW MOON...... Çarş. Kas. 25, 2009 11:38 pm | |
| avet ya bizim ordada 4 tane salonda new moon vardı hepsi de ful doluydu | |
| | | | NEW MOON...... | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|