| Misafirler Burada!.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
gülçinkolik_admin Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Misafirler Burada!.. Salı Eyl. 16, 2008 8:07 pm | |
| Değerli üyelerimiz; Sitemizden yararlanabilmek için üye olmanız gerekiyor.Burada sadece yazı yazıp okuyabilirsiniz. İyi eğlenceler! | |
|
| |
iremcn Adminstrator
Mesaj Sayısı : 666 Yaş : 27 Nerden : cemrenin kalbinden Ruh Hali : İlgi Alanları : Bilgisayar oynamak Takım : Siteyi Nerden Buldun? : yetkinforum yardımlaşma sitesinden Rep : Kayıt tarihi : 22/11/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Misafirler Burada!.. Perş. Kas. 27, 2008 8:02 pm | |
| Selam misafirler üye olun heysiye doyun (ee tabi iremimin eli deydi siteye) | |
|
| |
özLem Misafir
| Konu: Geri: Misafirler Burada!.. C.tesi Ara. 20, 2008 9:08 pm | |
| yha irem ben özlem kullanıcı adımı soler misin |
|
| |
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Misafirler Burada!.. C.tesi Ara. 20, 2008 9:11 pm | |
| | |
|
| |
)(ttt Misafir
| Konu: Geri: Misafirler Burada!.. Perş. Ocak 01, 2009 1:35 am | |
| |
|
| |
iremcn Adminstrator
Mesaj Sayısı : 666 Yaş : 27 Nerden : cemrenin kalbinden Ruh Hali : İlgi Alanları : Bilgisayar oynamak Takım : Siteyi Nerden Buldun? : yetkinforum yardımlaşma sitesinden Rep : Kayıt tarihi : 22/11/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Misafirler Burada!.. Cuma Ocak 02, 2009 4:44 pm | |
| | |
|
| |
yoshyyyy Misafir
| Konu: Geri: Misafirler Burada!.. Paz Şub. 01, 2009 10:53 pm | |
| aslinda BELKI üye olurdum ama sebebim: 1. sitee cok karanlik böyle canli olsa daha süper olur...(siyah cook) 2. su yasemin_aysegül e sinir oluyorum o da bana onla bir sitede beraber olmak istemiyorum!!!!! ÖZEL İŞLERİNİZİ BURAYA YAZMAYIN BÜYÜK HARFLKE YAZMA irem_cemre |
|
| |
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Misafirler Burada!.. Ptsi Şub. 02, 2009 4:10 pm | |
| yasemin_ayşegül'e birşey yapamam ama temayı zaten değiştireceğim.. | |
|
| |
iremcn Adminstrator
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Misafirler Burada!.. Paz Şub. 15, 2009 4:15 pm | |
| değiştirdin ve süper oldu | |
|
| |
saaaaa Misafir
| Konu: Geri: Misafirler Burada!.. Çarş. Şub. 18, 2009 6:52 pm | |
| sitenin renkleri beyaz olsun |
|
| |
ewt Misafir
| Konu: Geri: Misafirler Burada!.. Çarş. Şub. 18, 2009 6:55 pm | |
| ewt irem_cemre nin sitesi qibi beyaz olsun |
|
| |
çatlakıx Misafir
| Konu: Geri: Misafirler Burada!.. Çarş. Şub. 18, 2009 6:57 pm | |
| |
|
| |
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Misafirler Burada!.. Çarş. Şub. 18, 2009 8:50 pm | |
| arka plan rengi biraz açıldı.Sorun varsa söyleyin... | |
|
| |
iremcn Adminstrator
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Misafirler Burada!.. Perş. Şub. 19, 2009 6:09 pm | |
| konuların ayrımı görünmüyo (çizgiler) | |
|
| |
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Misafirler Burada!.. C.tesi Mayıs 30, 2009 11:34 am | |
| | |
|
| |
iremcn Adminstrator
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Misafirler Burada!.. Ptsi Haz. 01, 2009 9:39 am | |
| süper oldu. yha bence logo+msj var+msj yok ikonları aynı resimden olsn. hepsi frklı yaw :) | |
|
| |
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Misafirler Burada!.. Ptsi Haz. 01, 2009 2:16 pm | |
| logoyu değiştirince onları da 1-2 gün içinde değiştiririm cnm.. | |
|
| |
iremcn Adminstrator
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Misafirler Burada!.. Salı Haz. 02, 2009 10:00 am | |
| | |
|
| |
mervo Misafir
| Konu: Geri: Misafirler Burada!.. Çarş. Tem. 01, 2009 6:18 pm | |
| Site Adı Vemek Yasak M€RV€ Siteden Atıldın
Edit by: iremcn |
|
| |
iremen Misafir
| Konu: ------------------------ Çarş. Tem. 08, 2009 1:12 pm | |
| |
|
| |
iremcn Adminstrator
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Misafirler Burada!.. Paz Tem. 12, 2009 8:28 pm | |
| asıl sen mp3 ü biyerine sok salak! | |
|
| |
Karamel Misafir
| Konu: Hey üyeler Ptsi Tem. 13, 2009 12:35 pm | |
| sitesine üye olan ilk 15 rütbe kazanacaktır.ilk kişi yönetici bile olabilir site süper üye olmasanda en azın dan bir açıp bak site çok güzel................ |
|
| |
Karamel Misafir
| Konu: Geri: Misafirler Burada!.. Ptsi Tem. 13, 2009 12:38 pm | |
| hadi hadi ol üye bak keyfine |
|
| |
iremcn Adminstrator
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: Misafirler Burada!.. Çarş. Eyl. 09, 2009 1:46 pm | |
| | |
|
| |
dost Misafir
| Konu: Geri: Misafirler Burada!.. Paz Ekim 25, 2009 8:24 pm | |
| Slmm Fanınızı çokk beğndikk ve Dost site olmak istiyoruz eğer olmak istemeseniz kampanyamıza katılırsanız sevinirizzz kampanyamız çokk basit böylelikle siteniz üye kaynyacak www. (sonra) star.forumotion.com internt sayfasına yazanız yeterli olucak |
|
| |
| Misafirler Burada!.. | |
|