gülçinkolik_admin Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 950 Yaş : 27 Nerden : İzmir=) Ruh Hali : İlgi Alanları : Müzik,Bilgisayar,MSN,HePsİ,Sitem,Dans,tv ve eğlenceli olan herşey... Takım : Siteyi Nerden Buldun? : Benim sitem zatenn!.... Rep : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: "Manyak Mısın?"Bence Bir Psikoloğa Görün!" Cuma Ağus. 28, 2009 2:47 pm | |
| Saba Türmerle Bu Gecede cemre Bir Çakma Cemreyle Olan Diyoloğunu Anlattı Grup Hepsi Fan Club - ''Manyak Mısın? Bence Bir Pisikolağa Görün'' Menejerli Şebnem Hanım İnternette Gezinirken Bir Sate Cemre Bulmuş Cemreyi Çağırmış Cemre Onu Uyarmak İçin Ona Ulaşmış Ve Ben Cemre Böyle Yapman Çok Yalnış Bunu yapmayı Bitirirsen Sevinirim Demiş Ve Cevap Geldiğinde Ya Manyak Mısın? Bence Bir Pisikolağa Görün! Ben Gerçek Cemreciyim Demiş Cemre O an Şok Olmuş Ve Bu İlginç Hikayenin Ardından Hiçbir MSN veya FaceBook^u Olmadıklarını Belirtti Alıntıdır | |
|
iremcn Adminstrator
Mesaj Sayısı : 666 Yaş : 27 Nerden : cemrenin kalbinden Ruh Hali : İlgi Alanları : Bilgisayar oynamak Takım : Siteyi Nerden Buldun? : yetkinforum yardımlaşma sitesinden Rep : Kayıt tarihi : 22/11/08
Kişi sayfası Özell:
| Konu: Geri: "Manyak Mısın?"Bence Bir Psikoloğa Görün!" Çarş. Eyl. 02, 2009 12:04 pm | |
| Sağol
-sadece adminler büyük harfle yazabilir! | |
|